caisul Bergeron m-a dezamagit , se coace relativ tarziu , un pic aromat , productie mica , marimea caisei nu il califica , nu l-as recomanda la inmultire , intentionez sa il realtoiesc cu Mari de Cenad
Nu stiu ce sa zic..la mine e super(desi are PPv).Produce an de an f mult si nu-mi pare mai sensibil ca altii la bolile specifice caisului.PS:pulpa e f aromata spre deosebire de unele gen Viorica .
are rezistenta mai buna fata de alte soiuri la monolinia , daca ai 20 kg de Viorica iei sigur mai mult pe ele decat pe Bergeron din cauza perioadei de coacere
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.